antimikrobinen abloy active

-tuoteperhe laajenee

Ovien pinnat ovat otollisia haitallisten mikrobien leviämiselle kosketuksen kautta. Ovien heloihin suunniteltu Active-ratkaisu tuhoaa tehokkaasti taudinaiheuttajia sen sisältämän hopean ansiosta. Active-ominaisuus on ollut aiemmin vakiona kaikissa Abloyn maalatuissa heloissa, nyt se on myös saatavilla kiillotetuissa ja harjatuissa messinkituotteissa.

Active ratkaisu on tyylikäs ja kustannustehokas tapa parantaa hygienia turvallisuutta niin kotona kuin esimerkiksi koulujen, sairaaloiden ja toimistojen kaltaisissa vilkkaissa ympäristöissä.

avainhallinta

<span "="">Ammattitaitoinen avainhallinta on iso osa taloyhtiön avainturvallisuutta.  Avaimet tilataan, luovutetaan ja palautetaan vain käyttötarpeen mukaan (kuittausta vastaan). Niiden säilytys tapahtuu hyväksytyissä avainkaapeissa ja kohteen lukostokaaviot / tilaustunnukset on helposti saatavilla, kun tarvitaan lisäavaimia tai lukituksen suhteen halutaan muutoksia.     

<span "="">Taloyhtiön kannalta on tärkeää, että avainhallinta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella kohteeseen nähden.  Tämä ei vain helpota asukkaiden lisäavainten noutoja, vaan vähentää myös lukitustöiden, ja muiden kohteissa tehtävien töiden korjauskustannuksia. 

Kysy avainhallinnasta lisää

Mekaaniset lukitusjärjestelmät

Abloyn patentoiduista avainjärjestelmistä löydät sopivat vaihtoehdot erilaisiin käyttökohteisiin niin sisä- kuin ulkotiloissakin olipa kyse kodista, yrityksestä, julkisesta tilasta, organisaatiosta tai laitteiden ja kalusteiden lukinnasta. ABLOY CLASSIC, ABLOY SENTO, ABLOY SENTRY sekä ABLOY PROTEC2 -avainjärjestelmät on kukin suunniteltu erityyppisten käyttäjien ja käyttökohteiden erityistarpeista käsin.

Lue lisää

Elektromekaaniset lukitusjärjestelmät

ILOQ - lukitusjärjestelmä

Kotimainen iLOQ lukitusjärjestelmä on ensimmäinen elektroninen järjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä.  Avaimet ja lukot toimivat ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia.

Lue lisää

ABLOY pulse lukitusjärjestelmä


ABLOY PULSE on ensimmäinen Abloyn suunnittelema energiaa harvestoiva tuote, joka tuottaa työntöliikkeestä oman energiansa avaimelle ja lukolle, eikä paristoja tai johtoja tarvita. Tämä mahdollistaa lukitusjärjestelmän joustavan hallinnoinnin vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti.


Lue lisää


ABLOY PROTEC2 CLIQ LUKITUSJÄRJESTELMÄ


PROTEC2 CLIQ -järjestelmän ainutlaatuisuus perustuu mekaanisen ja elektronisen teknologian yhdistelmään. Tuplavarmistettu järjestelmä takaa sen, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle ja ulkopuoliset pysyvät ulkona.

Lue lisää


ABLOY OPTIMA

Avain vaivattomaan kulunhallintaan

Abloy Optima -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen on yhdistetty sähköinen tunnisteosa. Etäluettavalla tunnisteella asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista.


Ratkaisu helpottaa taloyhtiön avainten hallintaa, sillä avaimen kadotessa yhteisten tilojen ovet avaava etätunniste saadaan poistettua käytöstä elektronisesti ja uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan asukkaan oveen.

Lue lisää

Traka21 avainkaappi pieniin ja keskisuuriin käyttökohteisiin

Traka on sähköinen avainhallintajärjestelmä, jonka älykäs avainkaappi luovuttaa tunnistautuneelle käyttäjälle vain hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet. Kulkurekisteri kertoo kenellä avaimet ovat ja koska ne on otettu ja palautettu. 

Käyttöoikeuksien muutokset on helppo tehdä esimeriksi avainten ja käyttäjien hallinnointityökalulla ja viedä sen jälkeen muistitikulla avainkaapille.

Lue lisää

KULUNVALVONTA- JA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT

Valikoimasta löytyy myös:

  • kulunvalvontajärjestelmät
  • hälytysjärjestelmät
  • lukostojärjestelmät
  • lukostonhallintajärjestelmät
  • portti- sekä puomikoneistot
  • autotallinkoneistot
  • ovipuhelimet
  • koodilukot
  • kilvet ja poistumisopasteet
  • yms. rakennusturvallisuuteen ja oviympäristöön liittyviä laitteita

Ota yhteyttä kaikissa lisäkysymyksissä!

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu