ABLOY OPTIMA - AVAIN VAIVATTOMAAN KULUNHALLINTAAN

Abloy Optima -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen on yhdistetty sähköinen tunnisteosa. Etäluettavalla tunnisteella asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista.

Ratkaisu helpottaa taloyhtiön avainten hallintaa, sillä avaimen kadotessa yhteisten tilojen ovet avaava etätunniste saadaan poistettua käytöstä elektronisesti ja uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan asukkaan oveen. Samalla ilkivallan ja väärinkäytösten riskit pienevät, kun yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin.

Abloy Optima on ylläpidoltaan edullinen ratkaisu, jolla avainten hallinta helpottuu ja yhteisten tilojen mekaaninen sarjoitus yksinkertaistuu. Etätunnisteella toimivat yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin, jolloin mahdolliset häiriöt vähenevät. Asukkaan avaimen kadotessa yhteisten tilojen etätunniste saadaan poistettua käytöstä nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan kadonneen avaimen haltijan asuntoon. Järjestelmä sopii myös jälkimarkkinoille, kun jo olemassa oleva mekaaninen järjestelmä halutaan päivittää kulunvalvonnan piiriin. Katso esite

www.abloy.fi

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu