Yksityisille

Korjaukset

Paikan päällä tehtävät korjaustyöt on suuri osa toimintaamme. Lukkojen korjaukset, ovien avaukset, pitkäsalpojen huollot, sarjanmuutokset, lukkojen uusimiset, ovat kaikki palveluita joita tarjoamme asiakkaille.

Oviympäriston tuotteet, mekaanisista käyttölukoista,  sähköisiin ovensulkijoihin kuuluvat pävittäisiin työtehtäviimme

Sarjanmuutokset/ lukkojen huolto

Sarjanmuutoksilla pystytään minimoimaan murtoriskejä, jotka johtuvat kadonneista avaimista tai avaimista, jotka ovat saattaneet jäädä entisille asukkaille. Sarjanmuutos on osa lukkojen huoltokokonaisuutta ja se suositellaan tehtäväksi 8-10 v välein. Mekaanisessa sarjanmuutoksessa uusimme avaimet ja avainpesän kuluvimman osan, avainpesän täytteen. Elektromekaanisissa lukoissa muutos tehdään ohjelmallisesti.

Mekaanisten lukkojen suositeltu huoltoväli on pääpiirteittäin seuraavanlainen:

* vuoden välein; vuosihuolto (lukkojen öljyäminen, ja ovivälysten tarkastus)

*  10 vuoden  välein;  avainpesien avaimet + täytteet uusitaan (sarjanmuutos) -Tehdään yleensä asukkaan muuton yhteydessän.

*  40-45 v.  lukot uusitaan kokonaan.

Hyvin huollettuna lukot saattaavat kestää pidempääkin, mutta valitettavan usein vastaan tulee kohteita, joissa osa, tai kaikki huoltotoimet ovat tekemättä. Tämä väistämättä vaikuttaa lukkojen elinikään sekä toimintavarmuuteen.

Lukkojen säännöllisellä huollolla pystytään takaamaan ,että lukitus säilyy turvallisena ja täyttää vakuutuyhtiön sille asettamat vaatimukset

Varmuuslukot

Varmuuslukoilla pystymme turvaamaan kotimme myös pitkien poissaolojen aikana. Vakuutusyhtiön hyväksymät ja testaamat varmuuslukot: Abloy Me 100/101, ME 102, Abloy SL428 antavat riittävää lisäturvaa vaativampaankin kohteeseen.

Lisäturvalaitteet ja hälytinlaitteet

Asennamme myös muita suosittuja lisäturvalaitteita, kuten esimerkiksi saranatapit, oviketjut, ovisilmät, murtoraudat ja vääntönupin suojakupit.  Valikoimiin kuuluu myös hälytinlaitteiden suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Uudiskohteet

Ammattilaisemme auttaa sinua löytämään toimivat ratkaisut uudiskohteeseesi.  Valikoimasta löytyy sekä Abloy että Iloq lukkotehtaiden mekaanisia ja elektromekaanisia avainpesiä, kuten myös laaja valikoima eri valmistajien painikemalleja. Myös Jablotron hälytinjärjetelmät ja Yale doorman-tuotteistot ovat olleet erittäin suosittuja.

Kysy lisää!

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu