Läkkisepänkuja 2, 02650 ESPOO | 
Puh. 09 540 4450

OTA YHTEYTTÄ 09 540 4450


Tavoitat meidät myös sähköpostilla; info@espoonlukkohuolto.fi tai voit laittaa viestin näppärästi alla olevalla lomakkeella. 


Hinta-arviot / tarjoukset pienkohteissa

Jos tarvitset hinta-arviota lukkojen korjauksesta tai lukkojen uusimisesta, kuvaile minkälaisesta ongelmasta on kyse ja ota kuvia nykyisistä lukoista. (kännykkä tasoiset kuvat riittää).


Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Espoon Lukkohuolto Oy
Läkkisepänkuja 2
02650 ESPOO

Y-tunnus: 0100092-6
Puh: 09-5404450

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Espoon Lukkohuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu