YALE LINUS ja yale doorman

Suomalaisiin oviin räätälöidyt Yale –älylukot on saatavilla!  


Yale–älylukot mahdollistaa avaimettoman kulun koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella, toiveiden mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia avainten unohtamisesta tai kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin.

 

Lukoissa automaattinen avaustoiminto

 

Uusissa Yale Lukoissa  (Yale  Linus ja Yale Doorman L3) on automaattinen avaustoiminto joka tunnistaa sinut, kun lähestyt ovea puhelimen kanssa. Tällöin pääset helposti sisään kantamusten kanssa.

 

Lukon sopivuus oviin

 

Sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen kanssa käytettäväksi.

 

Lisätietoa tuotteesta ja järjestelmästä löytyy oheisista esitteistä ja Yalen sivuilta; 

 

Yale linus esite

 

Yale doorman L3

 

Yalen älylukko sivusto

 

antimikrobinen abloy active

tuoteperhe laajenee

 

Ovien pinnat ovat otollisia haitallisten mikrobien leviämiselle kosketuksen kautta. Ovien heloihin suunniteltu Active-ratkaisu tuhoaa tehokkaasti taudinaiheuttajia sen sisältämän hopean ansiosta. Active-ominaisuus on ollut aiemmin vakiona kaikissa Abloyn maalatuissa heloissa,  nyt se on myös saatavilla kiillotetuissa ja harjatuissa messinkituotteissa.

Active ratkaisu on tyylikäs ja kustannustehokas tapa parantaa hygienia turvallisuutta niin kotona kuin esimerkiksi koulujen, sairaaloiden ja toimistojen kaltaisissa vilkkaissa ympäristöissä.

abloy sarjoitukset

Säännöllisin väliajoin tehtävillä sarjanmuutoksilla poistetaan vuosien varrella hävinneitä avaimia, huolletaan lukko ja uusitaan avainpesän kuluvin osa.  Sarjanmuutokset on osa lukkojen kunnossapitoa, jolla taataan että lukitus säilyy turvallisena ja täyttää vakuutusyhtiön sille asettamat vaatimukset.

varmuuslukot

Lisäturvaa varmuuslukolla

Varmuuslukko on käyttölukon yläpuolelle asennettava lisälukko, joka ei lukitu automaattisesti, vaan se lukitaan aina avaimella. Ovirakenteesta riippuen Abloylta löytyy malleja sekä puu- että metallioville.  

Varmuuslukon asennukset kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin, joten työn osuudesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä, mikä vuonna 2024 on 40 %.

Lue lisää

YALE DOORMAN ÄLYLUKKO V2n ja uusi L3

Uudiskohteisiin tai vanhan lukon tilalle

Yale Doorman on uuden ajan ulko-oven lukko, jonka avaat koodilla, kulkutunnisteella, kaukosäätimellä tai älypuhelimella - tarpeesi mukaan.

Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata, sillä lukko puhuu suomea. Voit asentaa lukon itse tai hankkia lukon "avaimet käteen" asennuksella.

Lue Lisää

 

Yale Smart Home laitteet -asenna itse

Yale smart home- hälytysjärjestelmä on mahdollista liittää Yale doorman lukkoon ja siihen on saatavilla yhteensä 40 erilaista lisätarviketta, joista voit muodostaa parhaiten tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

SR-3200 hälytinpaketti

Paketti sisältää:

 • Keskusyksikön,
 • näppäimistön
 • liiketunnistimen kameralla,
 • kaksi ovi/ikkunatunnistetta,
 • virtalähteen,
 • paristot 
 • ohjeen/asennustarvikkeet.

JABLOTRON HÄLYTINLAITTEET -ASENNUKSELLA

 

Hallinnoi asuntoasi riippumatta siitä, missä olet

Hälytysjärjestelmän aktivointi, passivointi ja valvonta voidaan tehdä etäohjatusti MyJABLOTRON-sovelluksen välityksellä mobiili- tai websovelluksen muodossa. Pääset välittömästi käsiksi tietoihin siitä, mitä kotonasi tapahtuu riippumatta siitä, missä sillä hetkellä olet, olitpa sitten lomalla, töissä tai kauppajonossa.

Asunnon turvaamisen lisäksi hälytysjärjestelmä pystyy parantamaan asuntosi mukavuustasoa. Sen avulla voidaan etäohjata kodinkoneita, kytkeä automaattisia toimintoja päälle ja kytkeä niitä pois päältä vuodenaikojen mukaan

Lue lisää Jablotronin sivuilta

 

RIIPPU- JA KALUSTELUKOT SAMALLE AVAIMELLE

Uudet riippu- ja kalustelukot voidaan koodata toimimaan samalla avaimella muiden lukkojen kanssa. On kyse sitten asunnon, mökin tai yrityksen Abloy avaimista. Näin vähennetään oleellisesti niin avainten määrää kuin niiden hallintaan kuluvia kustannuksia

Lukot, avainpesät ja hälyttimet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin avaimet, lukot, ovihelat, kuin ovipuhelimet ja hälyttimetkin.

 • lukot, avaimet, avainpesät
 • ovensulkijat, palosulkimet
 • saranat
 • kalterit, rullakalterit
 • hälyttimet
 • sähkölukot, koodilukot
 • avain- ja turvakaapit
 • ovipuhelimet
 • helat, painikkeet
 • muut turvallisuustuotteet

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu