Yale doorman älylukko

Yale Doorman on uuden ajan ulko-oven lukko, jonka avaat koodilla, kulkutunnisteella, kaukosäätimellä tai älypuhelimella - tarpeesi mukaan. Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata, sillä lukko puhuu suomea.

Peruspakettiiin kuuluu: 3 kulkutunnistetta, Yale Doorman -oviohjaimet, Abloy-lukkorunko asennustarvikkeet ja -ohjeet

Lisävarusteena: kaukosäädin tai älypuhelin vastaanotin

Lukuisia käyttökohteita ja tapoja

Yale Doormanin käyttöominaisuudet tekevät päivittäisestä lukituksen käytöstäsi helpompaa ja säästyt monilta ei-toivotuilta kommelluksilta. Käyttö on helppoa koko perheelle.

Kulkutunniste on uusi avaimesi

Yale Doorman -kulkutunniste on pienikokoinen, avaimenperämallinen ja helppo pitää mukana. Se mahtuu vaikka lompakkoosi. Kosketa kulkutunnisteella lukkoa ja lukko avautuu välittömästi. Jos lapsesi kadottaa tunnisteensa voit poistaa kadonneen tunnisteen käyttöoikeuden, ja näin turvallisuus säilyy ja kadonneen avaimen riski katoaa. Samalla kertaa voit ohjelmoida hänelle uuden tunnisteen käyttöön.


Kätevästi koodilla

Koodin käyttö päivittäisessä käytössä on vaivattomin. Menetpä sitten lenkkeilemään tai muun sinulle tärkeä harrastuksen pariin, avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi koodilla.


Kaukoavaimella etäaukaisu helppoa

Kun lapsilla on kiire sisälle ja olet itse vielä keräämässä ostoksia autosta, voit avata oven kaukoavaimella ja lapset pääsevät sisälle. Kaukoavaimella voit avata oven ovikellon soidessa vaikka yläkerrasta eikä sinun tarvitse juosta ovelle ovea avaamaan. Kaukoavain on saatavana lisätarvikkeena.


Sujuvuutta tilapäisillä koodeilla

Enää ei avaimille tarvitse etsiä piilopaikkaa kun tulee tarve päästää joku ulkopuolinen kotiisi vaikka et itse ole paikalla. Anna tilapäinen koodi tarvitsijan käyttöön,  ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa vuorokauden kuluttua automaattisesti

Asenna Itse tai ota paketti "avaimet käteen" asennuksena

Yale Doorman lukon voi asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin oveen ja se on käyttövalmis hetkessä Asennuksen voit hoitaa itse tai asentajamme voi laittaa sen kuntoon puolestasi. 

Katso Video lukosta ( You Tube) 

Lataa käyttöohje tästä


 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu