Läkkisepänkuja 2, 02650 ESPOO | 
Puh. 09 540 4450

OLEMME ABLOY, ILOQ JA YALE-JÄLLEENMYYJÄ

Espoon Lukkohuolto Oy on vuonna 1974 perustettu Abloy-valtuutettu lukkoliike. Toimipisteemme sijaitsee Leppävaarassa, josta käsin palvelemme pääkaupunkiseudun asiakkaita lukitus- ja turvallisuusongelmissa.

 

Monipuolinen lukkomyymälä

Monet asiakkaistamme ovat olleet yllättyneitä myymälämme laajasta tuotevalikoimasta. Emme ole vain keskittyneet uusiin tuotteisiin, joiden menekki on aina taattua. Pidämme hyllyssä myös monia peruskorjaustuotteita, joilla vanhan tai rikki menneen tuotteen saa helposti uudistettua.


Myymälämme sijaitsee Leppävaarassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sinne pääsee helposti autolla, linja-autolla tai junalla. Myymälän edustalla olevalla pysäköintialueella sekä myymälän takana olevassa parkkitalossa on runsaasti vapaita parkkipaikkoja
Myymälässämme toimii myös täyden palvelun noutohuolto, jossa korjaamme oviympäristöön ja turvallisuusalaan liittyviä tuotteita (lukot, avaimet, helat, jne).

 

Abloy-valtuutetut lukkosepät palveluksessasi

Henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito on meille tärkeä asia. Nopeasti kehittyvä turvallisuusala ja sähköisen lukitus- ja oviautomatiikkajärjestelmien mukanaan tuomat haasteet ovat vaikuttaneet osaltaan myös yrityksemme toimintaan.
Henkilökunnan kouluttaminen ja turvallisuusmarkkinoiden jatkuva seuraaminen takaavat yrityksille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen viimeisintä tekniikkaa - unohtamatta kuitenkaan perinteisiä mekaanisia avain- sekä lukitustuotteita.

 

Me autamme!

Henkilökuntamme käsittää tällä hetkellä kahdeksan lukkoseppää, yhden sähköasentajan sekä myymälähenkilökunnan.Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu