Olemme Abloy, iloq ja yale-jälleenmyyjä

Espoon Lukkohuolto Oy on vuonna 1974 perustettu Abloy-valtuutettu lukkoliike. Toimipisteemme sijaitsee Leppävaarassa, josta käsin palvelemme pääkaupunkiseudun asiakkaita lukitus- ja turvallisuusongelmissa.

Monipuolinen lukkomyymälä

Monet asiakkaistamme ovat olleet positiivisesti yllättyneitä myymälämme tuotevalikoimasta  Emme ole vain keskittyneitä ainoastaan uusiin tuotteisiin, joiden menekki on taattua. Pidämme hyllyssä myös monia peruskorjaustuotteita, joilla vanhan tai rikki menneen tuotteen saa helposti uudistettua.

Myymälässämme toimii myös täyden palvelun noutohuolto, jossa korjaamme kaikkia oviympäristöön ja turvallisuusalaan liittyviä tuotteita (lukot, avaimet, helat, jne).

Abloy-valtuutetut lukkosepät palveluksessasi

Espoon Lukkohuollolle henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito on tärkeä asia. Sen vuoksi panostammekin jokaisen henkilökunnan jäsenemme kanssa jatkuvaan kouluttautumiseen.

Nopeasti kehittyvä turvallisuusala ja sähköisen lukitus- ja oviautomatiikkajärjestelmien mukanaan tuomat haasteet ovat vaikuttaneet myös yrityksemme toimintaan.

Henkilökunnan kouluttaminen ja turvallisuusmarkkinoiden jatkuva seuraaminen takaavat yrityksille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen viimeisintä tekniikkaa - unohtamatta kuitenkaan perinteisiä mekaanisia avain- sekä lukitustuotteita.

Me autamme!

Henkilökuntamme käsittää tällä hetkellä kahdeksan lukkoseppää, yhden sähköasentajan sekä myymälähenkilökunnan. Kaikki yrityksemme lukkosepät ovat myös poliisin hyväksymiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy
Läkkisepänkuja 2
02650
ESPOO
09 540 4450
info@espoonlukkohuolto.fi
www.espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu

Läkkisepänkuja 2, Espoo