05.02.2020

Espoon Lukkohuolto Oy on v. 1974 perustettu lukitusalan erikoisliike. Olemme Turvaurakoitsijat-liiton jäsenyritys sekä Abloy, Yale- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike. Yrityksemme sijaitsee Leppävaarassa josta palvelemme asiakkaita ympäri pääkaupunkiseutua.

Etsimme nyt

Lukkoseppää ja lukkoseppäharjoittelijaa

 

Työ koostuu lukitus ja turvalaitteiden suunnittelusta, asennuksista, korjauksista ja järjestelmien ohjelmoinneista. Työkohteet on vaihtelevia ja ne sijaitsevat kaikki pääkaupunkiseudulla. Viikottainen työaika on 37,5 tuntia ja työtä tehdään Maanantaista-Perjantaihin välillä 8-16.00. 

Lukkosepän työkuva

Sarjanmuutos, lukon korjaus -ohjelmointi-asennus, kaikkia voi tulla eteen saman päivän aikana. Työtehtävät jaotellaan tasapuolisesti, enemmänkin kokemuksen / osaamisen mukaan, kuin asiakasryhmien mukaan, jotta työ olisi mielekästä. Rakennustyömaa projekteja otetaan mahdollisuuksien mukaan ja yritetään vaihdella henkilöitä jotta ne ei aina osuisi samoille henkilöille. Työaika on 8-16.00.  

Työntekijät keskimäärin viihtyvät hyvin yrityksessä, josta osoituksena on monen yli 10 v kokemus yrityksestä. Yritys sijaitsee Leppävaarassa josta on hyvät yhteydet sekä Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle.

Työn edellytykset harjoittelijalle

Etsimme henkilöä jolla olisi tehtävään soveltuvaa koulutusta: esim. sähkö-, automaatio-, elektroniikka-asentajaa. Alan nopean kehityksen johdosta perus atk taidot myös tarvitaan. Kokemus ei ole pakollista harjoittelijalle, vaan koulutamme tehtävään. Kiinnostus alaan ja uuden oppimiseen ratkaisee. Olet asiakaspalveluhenkinen, itsenäinen ja huolellinen. Työssäsi tarvitset ajokortin ja turvasuojaajakortin johon edellytyksenä on nuhteeton tausta. Voimassa oleva tulityökortti on etu.

Mikäli kiinnostuit paikasta, ja olet jo alalla, voit soittaa suoraan numeroon 095404450/ Raimo Backman

Harjoittelijoilta toivomme hieman ennalta tietoa koulutuksesta ja palkkatoiveista;  jotka voi lähettää osoitteseen; laskutus.elh (at) elisanet.fi

Lisätietoa lukkosepän ammatista löytyy Turvaurakoitsijaliiton sivuilta; https://www.turvaurakoitsijat.fi/fi/alalle-toihin

SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy
Läkkisepänkuja 2
02650
ESPOO
09 540 4450
info@espoonlukkohuolto.fi
www.espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu

Läkkisepänkuja 2, Espoo