Sähköinen avainhallintajärjestelmä Traka varmistaa vaivattomasti, että avaimet ovat oikeissa käsissä oikeaan aikaan.

Traka on sähköinen avainhallintajärjestelmä, jonka älykäs avainkaappi luovuttaa tunnistautuneelle käyttäjälle vain hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet. Kulkurekisteri kertoo kenellä avaimet ovat ja koska ne on otettu ja palautettu. Käyttöoikeuksien muutokset on helppo tehdä esimeriksi avainten ja käyttäjien hallinnointityökalulla ja viedä sen jälkeen muistitikulla avainkaapille. 

Myös kulkurekisterin siirtäminen avainkaapista muistitikulle on nopeaa ja vaivatonta. Traka21 pieniin ja keskisuuriin käyttökohteisiin Traka21 on pieniin ja keskisuuriin käyttökohteisiin sopiva ratkaisu, johon voidaan liittää 21 avainta tai avainnippua. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi toimistot, virastot, marketit, tuotantolaitokset, huoneistohotellit, siivousliikkeet, kiinteistönvälitysliikkeet ja autokoulut.
Traka21 koostuu älykkäästä avainkaapista sekä avaimiin liitettävästä iFobista, jolla avaimet lukittuvat kaapissa omalle paikalleen ja vapautuvat vain käyttöoikeuden omaaville henkilöille.

Traka on sähköinen avainhallintajärjestelmä, jonka älykäs avainkaappi luovuttaa tunnistautuneelle käyttäjälle vain hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet. Kulkurekisteri kertoo kenellä avaimet ovat ja koska ne on otettu ja palautettu. Käyttöoikeuksien muutokset on helppo tehdä esimeriksi avainten ja käyttäjien hallinnointityökalulla ja viedä sen jälkeen muistitikulla avainkaapille. Myös kulkurekisterin siirtäminen avainkaapista muistitikulle on nopeaa ja vaivatonta.

TRAKA21 PIENIIN JA KESKISUURIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN

Traka21 on pieniin ja keskisuuriin käyttökohteisiin sopiva ratkaisu, johon voidaan liittää 21 avainta tai avainnippua. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi toimistot, virastot, marketit, tuotantolaitokset, huoneistohotellit, siivousliikkeet, kiinteistönvälitysliikkeet ja autokoulut. 

Traka21 koostuu älykkäästä avainkaapista sekä avaimiin liitettävästä iFobista, jolla avaimet lukittuvat kaapissa omalle paikalleen ja vapautuvat vain käyttöoikeuden omaaville henkilöille.

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu