ABLOY PULSE – TULEVAISUUDEN LUKITUSJÄRJESTELMÄ

 

ABLOY PULSE on yksi markkinoiden kehittyneimmistä kokonaisvaltaisen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmistä, joka lisää muun muassa asumisturvallisuutta ja mahdollistaa helpon, turvallisen ja joustavan hallinnoinnin pilvipalvelun kautta. Tarvittava energia työntöliikkeestä ABLOY PULSE on ensimmäinen Abloyn suunnittelema energiaa harvestoiva tuote, joka tuottaa työntöliikkeestä oman energiansa avaimelle ja lukolle, eikä paristoja tai johtoja tarvita. Tämä mahdollistaa lukitusjärjestelmän joustavan hallinnoinnin vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Ajantasainen järjestelmä ABLOY PULSE -järjestelmässä tieto avaimista ja voimassa olevista kulkuoikeuksista on ajantasainen. Avaimet kuljettavat mukanaan järjestelmätietoja, jolloin määritellyt kulkuoikeudet, tiedot kulkuoikeuksien muutoksista ja kadonneista avaimista päivittyvät nopeasti avainten mukana oviin ja lukkoihin. 

ABLOY ACCENTRA on ABLOY PULSE -järjestelmän hallinnointiohjelmisto, joka mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin. Ohjelmisto toimii sovellusvuokrausperiaatteella (SaaS) pilvipalveluna, ja on siksi kustannustehokas. Helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä on laiteriippumaton ja toimii älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella. Huippuluokan digitaalinen salaus turvaa tietomurroilta Järjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. 

ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen, salatun yhteyden. ABLOY PULSE tuo lisäarvoa eri kohderyhmille ABLOY PULSE soveltuu erityisesti kiinteistökohteisiin, joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheään. Tällaisia kohteita ovat opiskelija-asuntolat, vuokrataloyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt. ABLOY PULSE helpottaa isännöitsijöiden ja isännöintiliikkeiden työtä, sillä avainten kulkuoikeuksia voidaan hallita ajasta ja paikasta riippumatta. PULSE-järjestelmän avulla kiinteistön hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan vähentää merkittävästi. Asumisen turvallisuus lisääntyy ja avaimiin liittyvä joustavampi asioiden hoitaminen helpottaa myös asukkaiden arkea. 

Rakentajille ABLOY PULSE takaa pitkäntähtäimen tuoton sijoituksille vähentämällä asumisen turvallisuuteen liittyviä kuluja kiinteistön elinkaaren aikana lisäten näin kiinteistön arvoa. ABLOY PULSE -järjestelmä skaalautuu monenlaisiin tarpeisiin ABLOY PULSE on kestävä investointi, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä pystyy laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. ABLOY PULSE on yhteensopiva olemassa olevan lukituksen ja muiden ABLOY-tuotteiden kanssa. PULSE-järjestelmän jakelusta ja asennuksesta kotimaassa vastaavat valtuutetut ABLOY PULSE -partnerit (ABLOY-valtuutetut lukkoliikkeet). 

ABLOY PULSE lyhyesti: ABLOY PULSE koostuu ohjelmoitavista avaimista ja lukoista sekä pilvipohjaisesta ABLOY ACCENTRA -hallinnointiohjelmistosta. Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto on laiteriippumaton ja mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin. Ekologinen lukitusjärjestelmä: avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle ilman paristoja tai johtoja. Symmetrinen avain: avain sopii lukkoon kummin päin tahansa. Avaimen värillinen LED-indikaatio vahvistaa kulkuoikeuden. Ei mekaanista sarjoitusta: toiminta perustuu sähköisesti ohjattuun haittalevyyn ja vahvaan digitaaliseen salaukseen. Kaikki ABLOY PULSE -komponentit hyödyntävät ASSA ABLOYn kehittämää patentoitua ja standardoitua SEOS®-teknologiaa. 

Lisätiedot: ABLOY PULSE: http://pulse.abloy.fi

ABLOY PULSE on yksi markkinoiden kehittyneimmistä kokonaisvaltaisen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmistä, joka lisää muun muassa asumisturvallisuutta ja mahdollistaa helpon, turvallisen ja joustavan hallinnoinnin pilvipalvelun kautta.

 

Tarvittava energia työntöliikkeestä

ABLOY PULSE on ensimmäinen Abloyn suunnittelema energiaa harvestoiva tuote, joka tuottaa työntöliikkeestä oman energiansa avaimelle ja lukolle, eikä paristoja tai johtoja tarvita. Tämä mahdollistaa lukitusjärjestelmän joustavan hallinnoinnin vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Ajantasainen järjestelmä

ABLOY PULSE -järjestelmässä tieto avaimista ja voimassa olevista kulkuoikeuksista on ajantasainen. Avaimet kuljettavat mukanaan järjestelmätietoja, jolloin määritellyt kulkuoikeudet, tiedot kulkuoikeuksien muutoksista ja kadonneista avaimista päivittyvät nopeasti avainten mukana oviin ja lukkoihin.

ABLOY ACCENTRA on ABLOY PULSE -järjestelmän hallinnointiohjelmisto, joka mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin. Ohjelmisto toimii sovellusvuokrausperiaatteella (SaaS) pilvipalveluna, ja on siksi kustannustehokas. Helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä on laiteriippumaton ja toimii älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella.

Huippuluokan digitaalinen salaus turvaa tietomurroilta

Järjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen, salatun yhteyden.

ABLOY PULSE tuo lisäarvoa eri kohderyhmille

ABLOY PULSE soveltuu erityisesti kiinteistökohteisiin, joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheään. Tällaisia kohteita ovat opiskelija-asuntolat, vuokrataloyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt.

ABLOY PULSE helpottaa isännöitsijöiden ja isännöintiliikkeiden työtä, sillä avainten kulkuoikeuksia voidaan hallita ajasta ja paikasta riippumatta. PULSE-järjestelmän avulla kiinteistön hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan vähentää merkittävästi.


Asumisen turvallisuus lisääntyy ja avaimiin liittyvä joustavampi asioiden hoitaminen helpottaa myös asukkaiden arkea. Rakentajille ABLOY PULSE takaa pitkäntähtäimen tuoton sijoituksille vähentämällä asumisen turvallisuuteen liittyviä kuluja kiinteistön elinkaaren aikana lisäten näin kiinteistön arvoa.

 

ABLOY PULSE -järjestelmä skaalautuu monenlaisiin tarpeisiin

ABLOY PULSE on kestävä investointi, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä pystyy laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. ABLOY PULSE on yhteensopiva olemassa olevan lukituksen ja muiden ABLOY-tuotteiden kanssa.

 

PULSE-järjestelmän jakelusta ja asennuksesta kotimaassa vastaavat valtuutetut ABLOY PULSE -partnerit (ABLOY-valtuutetut lukkoliikkeet).

ABLOY PULSE lyhyesti:

  • ABLOY PULSE koostuu ohjelmoitavista avaimista ja lukoista sekä pilvipohjaisesta ABLOY ACCENTRA -hallinnointiohjelmistosta.
  • Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto on laiteriippumaton ja mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin.
  • Ekologinen lukitusjärjestelmä: avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle ilman paristoja tai johtoja.
  • Symmetrinen avain: avain sopii lukkoon kummin päin tahansa.
  • Avaimen värillinen LED-indikaatio vahvistaa kulkuoikeuden.
  • Ei mekaanista sarjoitusta: toiminta perustuu sähköisesti ohjattuun haittalevyyn ja vahvaan digitaaliseen salaukseen.
  • Kaikki ABLOY PULSE -komponentit hyödyntävät ASSA ABLOYn kehittämää patentoitua ja standardoitua SEOS®-teknologiaa.


Lisätiedot: ABLOY PULSE: http://pulse.abloy.fi

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu