PROTEC2 CLIQ -järjestelmän ainutlaatuisuus perustuu mekaanisen ja elektronisen teknologian yhdistelmään. Tuplavarmistettu järjestelmä takaa sen, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle ja ulkopuoliset pysyvät ulkona.

Ainutlaatuinen PROTEC2 CLIQ -avain

Patentoitu, levyhaittoihin perustuva PROTEC2 huolehtii mekaanisesta turvallisuudesta, kun taas elektroninen CLIQ-teknologia mahdollistaa joustavan avainten, kulkuoikeuksien ja kulkurekisterin hallinnan.

Oikeat ovet auki yhdellä avaimella

Käyttäjälleen PROTEC2 CLIQ on vaivaton: yksi avain riittää avaamaan kaikki tarvittavat kohteet ja ovet. Kulkuoikeuksien päivittäminen avaimelle onnistuu seinä- tai mobiiliyksikön kautta milloin tahansa. Päivitystarpeesta ilmoitetaan käyttäjälle sähköpostilla.

Kadonnut avain ei ole turvallisuusriski

Avaimelle voidaan määrittää voimassaoloaika pariksi tunniksi, työpäiväksi tai pidemmäksi aikaa. Jos avain häviää, se ei ole turvallisuusriski voimassaoloajan umpeuduttua.

Etähallittava ABLOY CLIQ Web Manager

Selainpohjainen ohjelmisto avainten, niihin liittyvien kulkuoikeuksien ja lukostojen joustavaan etähallintaan. PROTEC2 CLIQ on hallinnoijalle helppo käyttää. CLIQ Web Manager -ohjelmisto ei vaadi asennusta koneelle. Kulkuoikeuksien päivitykset niin voimassaoloaikojen kuin aukaisuoikeuksien osalta onnistuvat miltä tahansa tietokoneelta, jossa on verkkoyhteys. Kulkuoikeuksien päivittyminen voidaan myös automatisoida. 

Jokainen avaimen käyttökerta rekisteröityy järjestelmään, joten täsmällisen kulkurekisterin seuranta on mahdollista selainpohjaisesti. Kulkurekisteri siirtyy järjestelmään, kun käyttäjä käy päivittämässä kulkuoikeuksiaan seinä- tai mobiiliyksikössä. Kadonnut avain ja uuden lisääminen on myös joustavasti tehtävissä ohjelmiston kautta.

Abloy Cliq -lukkojen ja avainten käyttö ei poikkea millään tavalla mekaanisen lukon tai avaimen käytöstä - käyttö on yhtä helppoa. Katso esite.

Abloy Optima - Avain vaivattomaan kulunhallintaan

Abloy Optima -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen on yhdistetty sähköinen tunnisteosa. Etäluettavalla tunnisteella asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista.

Ratkaisu helpottaa taloyhtiön avainten hallintaa, sillä avaimen kadotessa yhteisten tilojen ovet avaava etätunniste saadaan poistettua käytöstä elektronisesti ja uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan asukkaan oveen. Samalla ilkivallan ja väärinkäytösten riskit pienevät, kun yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin.

Abloy Optima on ylläpidoltaan edullinen ratkaisu, jolla avainten hallinta helpottuu ja yhteisten tilojen mekaaninen sarjoitus yksinkertaistuu. Etätunnisteella toimivat yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin, jolloin mahdolliset häiriöt vähenevät. Asukkaan avaimen kadotessa yhteisten tilojen etätunniste saadaan poistettua käytöstä nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan kadonneen avaimen haltijan asuntoon. Järjestelmä sopii myös jälkimarkkinoille, kun jo olemassa oleva mekaaninen järjestelmä halutaan päivittää kulunvalvonnan piiriin. Katso esite

www.abloy.fi

SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy
Läkkisepänkuja 2
02650
ESPOO
09 540 4450
info@espoonlukkohuolto.fi
www.espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu

Läkkisepänkuja 2, Espoo