Kosketuslukko Idolo Avas

Jos et halua kantaa perinteisistä avaimia mukanasi, saattaa kosketuslukko Idolo Avas olla valintasi lukitusjärjestelmäksi. 

Idolo Avas toimii sormenjälkitunnistuksella,

IDolo sormenjälkilukijan toiminta perustuu patentoituun teknologiaan, joka tarjoaa useita etuja, kuten korkea kuvanlaatu, ohjelmoitavat pikselielementit ja 256 harmaasävyä jokaiselle pikselille. Anturit käyttävät HSPA menetelmää (High Sensitive Pixel Amplifier), jonka avulla voidaan tunnistaa heikotkin signaalit ja parantaa sormenjälkien kuvan laatua.

Tunnistettavaan sormeen lähetetään erittäin pieni sähkövaraus, jonka avulla luodaan malli, joka huomioi myös sormen pinnan muodot (laaksot ja harjanteet ) Mitatut arvot muutetaan digitaaliseen muotoon ja lähetetään sisäyksikölle.  Jos henkilöllä on oikeus kulkea ovesta, sisäyksikkö ohjaa oven auki tilaan, muussa tapauksessa lukija ilmoittaa, että kulkuoikeutta ei ole ja ovi pysyy lukossa.

 

IDolo voidaan ohjata:

1) jatkuvasti auki tilaan - ovi aukeaa aina painikkeesta

2) hetkellisesti auki tilaan - ovi aukeaa painikkeesta ja palautuu lukkotilaan kun ovi sulkeutuu

3) kiinni tilaan - ovi on lukittuna ja se voidaan avata ulkoa sormenjälkitunnistimella (henkilö, jolla on kulkuoikeus) ja sisäpuolelta IDolo painikkeesta tai vääntönupista

4) turvatilaan - kuten kiinni tila, mutta ovea ei saa avattua sisäpuolelta (takalukittu)

Avain huolettomampaan arkeen

IDolo järjestelmän avulla päivität lukitujärjestelmäsi uuteen turvallisempaan ja huolettomampaan aikaan. IDolossa yhdistyvät korkean turvallisuustason mekaa- ninen lukituslaite ja sormenjälkitunnistuksen helppous. IDolo Kosketuslukko on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja se hyödyntää turvallista 3D-tunnistustekniikkaa

Huom ! Tuotteen valmistus on lopetettu, mutta ohjainyksikkö ja lukija löytyy varastosta.

 

 

                                     

 SOITA 09 540 4450

Espoon Lukkohuolto Oy

Läkkisepänkuja 2

02650 ESPOO

09 540 4450

info@espoonlukkohuolto.fi

Avoinna:

MA-PE 8:00-16:00
LA-SU Suljettu